Saturday, 15 September 2012

HARI AHAD, HARI MALAYSIA..

Hari nie dok umah mama jer bersantai2 x ke mano2 sbb hubby koje.. So, bukak internet je la koje den ari nie.. Usha2 blog alat kosmetik & blog2 make-up untuk mencari idea2 & ilmu2 untuk diguna pakai dalam kursus persolekan esok. Gilosh excited den skrg nie. So, lepas nie leh la den make-up/make-over muka2 korang nie kan? hehehe.. sape nak jadi model den, F.O.C je kot. hehe!! mesti korang rebut2 nak jadik model den nnt. Tp tunggu la sampai den da dapek segulung sijil kursus solek nnt yer. Bukan skrg, kalau skrg nak try jadi model leh jugak, tp den tak janji rupe kome sume lepas kena make-up jadi cemano.. Tup-tup bertukar jadi muka hantu ke, badut sarkes ke, den tak tanggung.. Hehehe.. :))

No comments:

Post a Comment