Saturday, 15 September 2012

HARI AHAD, HARI MALAYSIA..

Hari nie dok umah mama jer bersantai2 x ke mano2 sbb hubby koje.. So, bukak internet je la koje den ari nie.. Usha2 blog alat kosmetik & blog2 make-up untuk mencari idea2 & ilmu2 untuk diguna pakai dalam kursus persolekan esok. Gilosh excited den skrg nie. So, lepas nie leh la den make-up/make-over muka2 korang nie kan? hehehe.. sape nak jadi model den, F.O.C je kot. hehe!! mesti korang rebut2 nak jadik model den nnt. Tp tunggu la sampai den da dapek segulung sijil kursus solek nnt yer. Bukan skrg, kalau skrg nak try jadi model leh jugak, tp den tak janji rupe kome sume lepas kena make-up jadi cemano.. Tup-tup bertukar jadi muka hantu ke, badut sarkes ke, den tak tanggung.. Hehehe.. :))

Saturday, 28 May 2011

halu halu halu.. [h][o][t] mAmA in da house!!

hi alls. sy budak baru belajo kalo salah tolong tunjukkan. actually baru belajo2 nak wat blog. hihi. nih pun sepupu yg jadik 'cekhegu' nyer. mekaceh yer auntie ecah. bley x nak cakap yg sy x tau nak tulis ape dlm nie? hikhik. no idea la. maybe sbb baru lg kan. tp kalo da expert kompem blog sy paling panjang! segale male citer kite bubuh dlm nie. ngee~

okey!, 1st of all sy nak story dl baru2 nih kan sy pegi Post Office dlm bahasa ibunda kite bunyiknye Pejabat Pos tempat rakyat jelata nak anta surat ke, beli setem ke, bayar bil ke, pape je la. nak tau lg lanjut sila pegi sendiri. kihkihkih. tp bukan nak story ape ade kat situ actually, nak cite yg I DAH DAFTAR SEBAGAI PENGUNDI! no no no, bkn AF UNDI yer.. tp utk PILIHAN RAYA. ya ya ya bangga kan? da leh undi da tahun nih. x saboh nih. hehe. tapiii UNDI ANDA ADALAH RAHSIA! x leh la bagitahu kat sini. hehe. ok lah, stop dl. anak ku RiYaDH da memanggil. hihi. bye~


.